Vítejte na stránkách Tradiční čínské medicíny - Preventivní medicíny 21.století

Medicína Dálného východu - YAOPHARM

Jindřicha z Lipé 124
47001 Česká Lípa

+420 603 241 491
www.medicina-cinska.cz

yaopharm@seznam.cz

Lenka Grindlerová Compelová

e-mail: yaopharm@seznam.cz

Mobil: +420603241491

Adresa pracoviště:

Medicína Dálného východu-YAOPHARM,

Jindřicha z Lipé 124

Česká Lípa 

47001

 

Pracovní doba:

Po - Pá: Poradna pro objednané

 

>

hardcoverjacket-226x300-1-.jpg

Kosmetická akupunktura II. – omlazovací techniky Tradiční čínské medicíny

22.08.2015 15:02

Kosmetická akupunktura II. – omlazovací techniky Tradiční čínské medicíny

 

Vypadat a cítit se  mladší  - Tradiční čínská medicína posune vaši energii zevnitř ven.  Pomáhá vašemu vlastnímu tělu vytvořit mladistvý vzhled.

 

Kosmetická akupunktura je dobrou alternativou nejen pro ženy, které nechtějí volit chirurgické kosmetické zákroky.

 

Po sérii 6-10 procedur – návštěvy je vhodné opakovat ideálně jednou až dvakrát týdně - se kůže stává jemnější, zdravější, mladší, s menším množstvím mělčích vrásek. Ošetření akupunkturními jehlami vymazává jemné linky vrásek, snižuje a změkčuje hlubší linky, zlepšuje tonus pleti a potlačuje kožní skvrny. Obličej a jeho pokožka však není samostatnou součástí těla, nelze jej tak chápat. Stav pleti obličeje zpravidla odráží celkový stav organismu. Například pigmentace může mít mnoho příčin souvisejících s chronickou nemocí, která se odráží v akupunkturních drahách. Váčky pod očima ukazují na hospodaření s vodou a hluboké vrásky mohou souviset s poruchou krevního oběhu.

Vzhledem k tomu se celkové omlazení neomezuje jen na vaši tvář.

 

Kosmetická akupunktura je ošetření celého těla, z pohledu TCM je tvář člověka selektivně ovlivněna příslušnými vnitřními orgány.

 

Akupunkturní sestava je většinou navržena tak, aby uvolnila energii v těle. Tvorba kolagenu a elastinu je stimulována přibližně 30-40 jehlami, které jsou aplikovány na tělo a obličej po dobu 20-30 minut. Počet jehel závisí na množství a délce vrásek. Po akupunkturní části ošetření je pleť zklidněna bylinnou pleťovou maskou. Následná péče kosmetického salonu je nezbytným a přirozeným pokračováním započatého procesu.  

Akupunktura pomáhá schopnosti těla podporovat „face-lift“ tím, že jsou stimulovány nejen body v obličeji, ale i na těle. Výsledkem bude nejen zdravá a omlazená pleť, ale i například odstranění nespavosti a otoků končetin, zpomalení přibývání na váze, apod.

 

To je stále TCM – není to jen o obličeji, je to o celém těle.

 

Kosmetická akupunktura je pevně spojena s následným kosmetickým ošetřením v odborném salónu. Masáž obličeje navozuje příjemné pocity, mechanicky působí na pokožku, ovlivňuje její činnost, působí na krevní a lymfatický systém, na svaly a nervová zakončení, přináší psychické uvolnění, energii, rovnováhu, zásobuje tkáně kyslíkem a živinami.

Kosmetická masáž spolupůsobí a navazuje na kosmetickou akupunkturu, podporuje regenerační procesy, spojení obou technik zaručuje pokožce podmínky pro omlazení.

 

Tradiční čínská medicíny se opírá o východní učení, dlouhá staletí potvrzují jejich hodnotu. Majitelka Kosmetického studia Střed v České Lípě paní Jaroslava Dušičková uvádí, že Asiaté mají díky stravovacím návykům podstatně pevnější pleť a zdůrazňuje svým klientkám nezbytnost celostního přístupu.